Comença la festa major de Cornellà, el Corpus 2005

VilaWeb
Redacció
25.05.2005 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les estrelles musicals d’aquesta edició del Corpus 2005, la festa major de Cornellà de Llobregat, són Jarabe de Palo, que actua divendres, i la cantant Malú, dissabte a la nit a la Plaça de Catalunya. Aquest any hi ha més activitats infantils, i destaquen les noves activitats de participació com una Gimcana Popular (dissabte al matí) i un concurs de ball (diumenge a la tarda).

Durant tot el cap de setmana, altres activitats paral·leles al Corpus, la XII Milla Internacional Ciutat de Cornellà, la Festa Galega, la Festa del Trenet, les contínues actuacions a la caseta de la Peña Atlético Minas, l’Aplec de la Sardana, l’actuació castellera de diumenge al matí, no faltaran a la seva cita, fins a sumar més de cent activitats per a tots els públics de Cornellà.

Actes destacats del Corpus 2005 per a dijous 26 de maig

21.00 Plaça de l’Església (Ajuntament de Cornellà)

Pregó a càrrec de Jordi Évole, cornellanenc i guionista de televisió conegut com “El “follonero” per les seves intervencions als programes d’Andreu Buenafuente.

21.35 Plaça de l’Església

Fogonada d’inici de les festes i Corndefoc 2005, amb set colles de diables i bèsties de Cornellà i d’altres poblacions, per tot el barri Centre (c/Mossèn Jacint Verdaguer, c/Rubió i Ors, Rambla d’Anselm Clavé i Plaça de l’Església)

22.00 Plaça de Catalunya

Concert de Whisky’ns, presentant “On”, un disc amb Onze cançons, Onze delícies carregades de melodies brillants i de bones lletres, mesclades per Marc Parrot i produïdes per Pemi Rovirosa. Carrousel obren la nit com a teloners.

Podeu consultar la programació complerta a www.cornellaweb.com

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any