Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  18.05.2005  09:36

Joan Gabriel és elegit nou Síndic General d'Andorra

Men?ame
 

Joan Gabriel i Estany és el tercer Síndic General d'Andorra des de l'aprovació de la Constitució. Les candidatures de Gabriel i de Berna Gaspà, del Partit Liberal, ha tingut finalment 16 vots, perquè CDA-Segle 21 hi ha votat a favor. Els dotze consellers del Partit Socialdemòcrata (PS) i de l'Alternativa han votat en blanc. Gabriel, de 41 anys, està casat, té un fill i es dedica al negoci immobiliari. Havia estat cònsol menor (segon alcalde) de la Massana entre 1992 i 1996 i, des del 2003, exercia el càrrec de secretari general del Partit Liberal. Pel que fa a Gaspà, va ocupar durant vuit anys el càrrec de consellera en el comú d'Ordino i quatre el de cònsol menor de la mateixa parròquia. És mare de dos fills.
Els nous secretaris de la Sindicatura seran el liberal Robert Call i el socialdemòcrata Esteve López. En la votació, els dos consellers de CDA-Segle 21 han repartit els seus vots, de manera que Call ha obtingut 15 vots i López, 13.