Batlles de la majoria de partis es concentren contra la suspensió de la llei d’emergència social

  • La concentració s'ha fet davant la delegació del govern espanyol a Barcelona

VilaWeb
Redacció
06.05.2016 - 14:25
Actualització: 06.05.2016 - 15:51

Una cinquantena de batlles i càrrecs electes de la majoria de partits s’ha concentrat davant la delegació del govern espanyol a Barcelona per protestar contra la suspensió parcial de la llei 24/2015. Aquesta llei, aprovada pel parlament i impugnada pel govern espanyol al Tribunal Constitucional, pretén lluitar contra els desnonaments i la pobresa energètica.

A la protesta, hi han acudit Ada Colau (Barcelona), Núria Marin (l’Hospitalet de Llobregat), Núria Parlon (Santa Coloma de Gramenet), Miquel Buch (Premià de Mar), Jordi Ballart (Terrassa), Mercè Conesa (Sant Cugat), Juli Fernàndez (Sabadell)i Dolors Sabater (Badalona), entre més. Han expressat la repulsa a la decisió del govern espanyol de recórrer contra els aspectes d’aquesta llei dedicats a l’habitatge, i també el rebuig a la decisió del Tribunal Constitucional espanyol de suspendre la part impugnada.

Els batlles no han pogut pas reunir-se amb la delegada del govern espanyol a Barcelona, Llanos de Luna, tal com haurien volgut, i s’han limitat a registrar les cinquanta cartes de queixa que han enviat municipis de tots els colors polítics tret del PP. A la carta, avisen el govern espanyol que continuaran atenent els afectats per la possible suspensió de la llei.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any