L’Estenedor estrena una obra de teatre de titelles sobre la Venus de Badalona

  • Diumenge a les 12 al Museu de Badalona

VilaWeb
Redacció
14.03.2003 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Estenedor, teatre de titelles, representarà al Museu de Badalona “Les Històries amagades del Museu”, dedicades fonamentalment al públic infantil (fins 11 anys). L’entrada és lliure i gratuïta.

Les Històries amagades del Museu és una producció a càrrec de L’Estenedor, que consisteix en representar les històries imaginades d’algunes de les peces més singulars dels Museus de la Xarxa de Museus locals de la Diputació de Barcelona. Al nostre Museu s’estrenarà el conte titulat “La Venus de Baetulo”, preparat especialment per aquesta ocasió. A més també s’escenificaran el contes següents: “El llum de carbur” del Museu de les mines de Cercs, “La mòmia” de la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer i “El mocador de puntes de la geganta” del Museu de les puntes d’Arenys.

David Laín Devant, artífex de l’Estenedor, Teatre de Titelles s’inicià com titellaire l’any 1978. D’aleshores ençà, ha estat el màxim responsable de quasi trenta muntatges teatrals, en els quals. a més de desenvolupar les idees bàsiques de les obres, n’ha estat el

dissenyador, el constructor i el director de la major part. Iconoclasta i curiós, la seva labor és una mostra palesa dels seus vint-i-cinc anys de treball escènic, en que s’apleguen espectacles adreçats específicament al públic familiar (Contarelles, Tutti-Colori, Blau Cel Groga Llimona, Diplo, etc), fins a adaptació de contes clàssics per al públic més petit. En David ha desenvolupat aquesta vessant professional portant a terme múltiples tallers i cursos,

adreçats tant a infants com a educadors, i s’estén fora dels cercles

pròpiament teatrals, col·laborant en diferents espais, tant a la ràdio

com a la televisió: “Terra d’Escudella”, “La Cucafera” i “El Planeta

imaginari” per Televisió Espanyola a Catalunya, així com la seva tasca de dissenyadordels personatges de la sèrie El Món Màgic de Bruffi per TV3 i vídeos didàctics per al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any