El Seminari Conciliar de Barcelona presenta la seva nova tanca i jardins

  • Després d’anys d’espera per enderrocar el mur, finalment només ha estat substituït per una tanca metàlica.

VilaWeb
Redacció
08.03.2003 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui a les 11,30 hores, l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, acompanyat pel president de l’Institut del Paisatge Urbà, Jordi Portabella, visitarà la nova tanca i els jardins del Seminari Conciliar. L’acte de presentació comptarà també amb la presència del cardenal-arquebisbe de Barcelona, Ricard-Maria Carles.

L’enderrocament del mur perimetral que encerclava aquesta institució havia d’obrir definitivament al barri aquest espai enjardinat, fet que havia de contribuir a oxigenar el carrer de Balmes, un dels més transitats de l’Eixample.

La nova tanca instal·lada, però, torna a posar límits a una de les poquíssimes zones de jardí que tenim al barri. Les obres al Seminari, que van començar el maig de 2002, també han contemplat la remodelació dels jardins.

Aquest projecte s’emmarca dins del conveni de col·laboració signat entre l’Arquebisbat de Barcelona, l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i el Seminari Conciliar de Barcelona per dur a terme la renovació i la formació dels nous jardins dels espais exteriors.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any