Una ruta paisatgística unirà les fonts del Terròs i de la Puríssima pel pont de l’Abellar

  • El viaducte està sent objecte d'obres de consolidació

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.07.2015 - 17:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Ontinyent ha informat del projecte de recuperar un antic vial de cavalleries com a senda que permeta d’unir la Font de la Puríssima i la Font del Terròs, i crear així un recorregut paisatgístic nou aprofitant la consolidació del pont de l’Abellar.

Aquest pont del segle XVII, sobre el barranc del Portitxol, està sent objecte a hores d’ara d’unes obres per a consolidar-ne l’estructura i l’estabilitat, després que en febrer de l’any passat s’hi feren uns treballs amb caràcter d’urgència pel perill d’enfonsar-se que presentava. Les obres posteriors s’estan realitzant amb una subvenció de la Diputació de València i amb una aportació municipal de 50.820 euros. Amb tot, el pont necessitarà encara una reforma integral, si bé ara ja pot ser utilitzat pels senderistes.

La coordinadora de l’àrea de Territori, Rebeca Torró, qui ha anunciat el projecte, l’ha relacionat amb la voluntat de l’equip de govern local ‘d’aprofitar i posar en valor els elements patrimonials per no deixar-los perdre’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any