La Bressola tanca el curs amb festa i reivindicació

  • Perpinyà acull tot el dia la Bressolada, farcida d'activitats per a infants

VilaWeb
Redacció
30.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com cada any per aquestes dates, la xarxa d’escoles Bressola de Catalunya Nord organitza la festa del final de curs, la Bressolada. Es fa al passeig dels Plàtans a partir de les deu del matí i inclou espectacles per a la mainada, una cercavila i un dinar popular. A la tarda l’activitat continua amb l’actuació de Jordi Tonietti, una demostració castellera i un concert del grup del col·legi Catoocats. 

Per a fer el cartell d’enguany s’ha organitzat un concurs de dibuix al si de les escoles Bressola, del qual ha sortit guanyador el de Lou Gimenez Ramoneda.

 

Aprofitant la Bressolada, les entitats integrades a la plataforma Enllaçats per la Llengua de tot el país fan un plenari a la Casa de la Generalitat de Perpinyà, on debatran sobre la situació de l’escola en català, la solidaritat entre territoris i la valoració de la tasca feta per la xarxa d’entitats el 2015, a més de valorar possibles actes simultanis en defensa del català i donar suport explícit a les escoles catalanes de Catalunya Nord.

Cal esmentar, en aquest sentit, que a partir del curs vinent s’hi sumarà la segona escola pública immersiva en català Arrels, al barri del Vernet de Perpinyà.

 

Informació relacionada:

Vilaweb Catalunya Nord

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any