Primer cap de setmana de debats sobre les municipals al Lluçanès

  • Sant Bartomeu del Grau, Sant Martí d'Albars i Prats de Lluçanès van acollir les primeres taules de debat de LaRella amb molt públic

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.05.2015 - 12:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La iniciativa de LaRella va ser molt ben acollida per tots els grups, així com els veïns i veïnes dels municipis on es va celebrar, que van participar activament en el debat.

Taula de debat de Prats de Lluçanès #Lluçanès24M

Es va celebrar el dissabte 9 de maig de 2015 a les 8 del vespre al Centre de Cultura de Prats de Lluçanès. Hi van participar els caps de llista de les tres candidatures que es presenten al municipi: Lluís Vila (CIU), Isaac Peraire (ERC) i Jesus Cañas (PP). La sala es va omplir de gom a gom amb un centenar de persones.

Clica aquí per veure el que es va dir durant al debat de Prats a Twitter

Taula de debat de Sant Martí d’Albars #Lluçanès24M

Es va dur a terme dissabte 9 de maig de 2015 a 2/4 de 8 del vespre al local Social de Sant Martí. Hi van participar dos representants de les dues candidatures que es presenten al municipi; Ramon Erra i Ramon Padrós (CIU), i Jordi Soler i Sergi Caballero (ISMA-AM). 25 assistent aproximadament van venir a veure la taula, i a participar activament al torn de preguntes.

Clica aquí per veure el que es va dir del debat de Sant Martí a Twitter

Taula de debat de Sant Bartomeu del Grau #Lluçanès24M

Es va dur a terme el divendres 8 de maig de 2015 a les 8 del vespre al Casal. Hi van participar els caps de llista de les tres candidatures que es presenten en aquests comicis: Emili Benito (SBiALB-AM), Judit Musoll (CIU) i David Puyol (#IxSBG). Hi va haver un centenar de persones de públic, que van intervenir amb les seves preguntes a la segona part de la taula.

Clica aquí per veure el que es va dir del debat de Sant Bartomeu al Twitter

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any