Ada Colau imita Pablo Iglesias i posarà la seva cara a les paperetes de Barcelona en Comú

VilaWeb
Redacció
20.04.2015 - 18:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cara d’Ada Colau serà la imatge de les paperetes de la candidatura de Barcelona en Comú, formada per ICV-EUiA, Guanyem, Podem, Procés Constituent i Equo. Ho ha acordat la candidatura, que considera que d’aquesta manera el projecte té més ‘visibilitat i identificació’, tenint en compte, diuen, ‘el curt recorregut que ha tingut el nom de Barcelona en Comú’. 

‘És una decisió d’estratègia comunicativa. El 24 de maig es decideix entre Ada Colau o Xavier Trias, i no volem que un baix nivell de coneixement del nom de la candidatura ens faci perdre ningú pel camí’, diuen responsables de la campanya. Segons ells, volen aprofitar la projecció mediàtica i social d’Ada Colau; una imatge que per Barcelona en Comú ‘és un actiu cabdal’.

L’estratègia recorda la que va fer servir Podem en les eleccions europees de l’any passat, pocs mesos després d’haver-se presentat en societat. Les paperetes de Podem portaven la cara de Pablo Iglesias, en una decisió pràcticament inèdita, tenint en compte que les paperetes electorals acostumen a anar identificades amb el logotip de les candidatures. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any