Un professor ha aconseguit calmar l’atacant de l’IES Joan Fuster

  • Els alumnes que han presenciat els fets han estat traslladats en un autobús fins a dependències policíaques per declarar

VilaWeb
VilaWeb
ACN
20.04.2015 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un professor de l’institut Joan Fuster de Barcelona ha aconseguit calmar el menor de 13 anys que aquest dilluns al matí ha matat un docent substitut i ha ferit quatre persones més. Segons fonts properes a la investigació, aquest educador, que podria ser el professor d’educació física, ha pogut tranquil·litzar el noi després un cop havia apunyalat mortalment el professor de ciències socials i ferís, fent ús també d’una ballesta, a dues professores més i dues alumnes. Els estudiants que han presenciat els fets han estat traslladats en un autobús de TMB fins a dependències policials, on se’ls pren declaració. A les quatre de la tarda han començat a tornar professors al centre per rebre l’ajuda psicològica que ofereixen els treballadors socials de l’Ajuntament.

Des de les quatre de la tarda, els professors de l’Institut Joan Fuster comencen a tornar al centre. L’Ajuntament de Barcelona ha preparat un dispositiu que lideren els seus equips d’emergències socials per atendre’ls, tant a ells com als pares i alumnes que ho requereixin. Estarà en funcionament fins demà dimarts a les dotze del migdia. Principalment, s’ofereix ajuda psicològica.

Més informació:

El noi que ha matat un professor a l’IES Joan Fuster és ara en tractament psiquiàtric

VÍDEO: Què expliquen els testimonis de l’atac a l’IES Joan Fuster de Barcelona?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any