El Segway Polo aterra a la pàtria del rugbi

  • Avui es fa el primer campionat a la Gran Bretanya d'aquest jove i peculiar esport motoritzat

VilaWeb
Redacció
19.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

De tant en tant, pels carrers de les grans ciutats del nostre país es poden veure Segways, un vehicle elèctric lleuger llançat al mercat el 2001. Però hi ha gent que hi ha trobat usos més curiosos. És el cas del polo amb Segway, un joveníssim esport de pilota que substitueix els cavalls del polo tradicional per aquest mitjà de transport individual. Practicat inicialment als EUA, el Segway Polo salta avui l’Atlàntic amb el primer campionat a la Gran Bretanya, amb una trentena d’equips.

Fins a la ciutat de Rugby (Anglaterra) s’han desplaçat equips nord-americans, com el veterà Silicon Valley Aftershocks, a més d’alemanys, suecs, suïssos, neozelandesos, libanesos i de l’illa de Barbados. També hi participa el Segway Trip Polo, un equip format per jugadors de Dénia, Madrid i Zamora.

A banda el campionat anglès, enguany també es farà a mitjan juliol a Colònia (Alemanya) el Mundial Woz de Segway Polo, que porta el nom d’un dels principals patrocinadors d’aquest esport, el co-fundador d’Apple Steve ‘Woz’ Wozniak.

En aquest vídeo, justament, explica una lliçó bàsica de polo amb Segway:

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any