Colau presenta la seva llista electoral per Barcelona

  • Gerardo Pisarello, Laia Ortiz, Jaume Asens, Gala Pin i Raimundo Viejo, a la candidatura de Barcelona en Comú

VilaWeb
Redacció
20.02.2015 - 12:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ada Colau, candidata de Barcelona en Comú a les eleccions municipals del 24 de maig, ha presentat aquest migdia els altres noms de la llista. És el resultat de la negociació entre les formacions que s’hi han aplegat: Guanyem, ICV, Podem, Procés Constituent i EUiA. El professor de dret constitucional Gerardo Pisarello, la diputada d’ICV Laia Ortiz i l’advocat Jaume Asens són alguns noms que prendran part en un procés de primàries que s’acabarà amb una votació entre el 7 i el 12 de març.

‘Em plantejo aquest objectiu tan important que és guanyar l’alcaldia de Barcelona perquè disposo d’un equip amb molta capacitat que recull moltes sensibilitats’, ha declarat Colau. També ha atribuït al ‘nerviosisme’ els atacs rebuts darrerament per Xavier Trias.

La llista dels quinze candidats és: Ada Colau (Guanyem), Gerardo Pisarello (Guanyem), Laia Ortiz (ICV), Jaume Asens (Procés Constituent, Guanyem i Podem), Janet Sanz (ICV), Raimundo Viejo (Podem), Gala Pin (Guanyem), Agustí Colom (ICV), Laura Pérez (Podem), Mercedes Vidal (EUiA), Josep Maria Montaner (Guanyem), Eloy Badia (Guanyem), Josep Bel (Procés Constituent), Marta Verdejo (ICV) i Berta Sureda (Guanyem).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any