Albaida comença a celebrar els quatre-cents anys del campanar

  • Divendres es presenta el llibre 'Breve historia de la villa de Albaida', a partir d'un manuscrit del segle XIX

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.02.2015 - 23:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Albaida enceta aquest divendres les celebracions del quatre-cents aniversari de la construcció del campanar de l’església de l’Assumpció, datat del 1615. El primer dels actes és la presentació del llibre ‘Breve historia de la villa de Albaida’, editat per M. Luisa Pla i José M. Nuin a partir del manuscrit escrit  l’any 1854 per Francisco Mateu Giner, els beneficis de la venda del qual es destinaran a les celebracions de l’aniversari.

La presentació es farà a la sala gòtica del Palau Marquesal, a les 20.00, i a continuació les reines de les festes de 2015 encendran un cartell lluminós situat a la balustrada del campanar i al·lusiu als quatre-cents anys del campanar.

En l’acte es presentarà també el 1r Concurs de Fotografia ‘Campanar, Campanes, Campaners i Tocs d’Albaida’, obert a la participació de fotògrafs professionals i aficionats, convocat per la comissió organitzadora dels actes commemoratius integrada per l’Ajuntament, la parròquia de l’Assumpció, la comissió de festes de 2015, els Campaners d’Albaida, a més de veïns a títol personal i altres associacions locals.

Notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any