Enllestides les obres de millora de l’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola

  • S'han adaptat a la normativa d'accessibilitat i seguretat

VilaWeb
VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
26.11.2014 - 10:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha finalitzat la segona fase de les obres de millora de l’edifici de l’escola Arnau Berenguer de la plaça Generalitat del Palau d’Anglesola. Una sortida d’emergència, una tanca exterior i una pista són les actuacions destacades.

Les obres van començar al mes d’agost i ho van fer amb la construcció d’una sortida d’emergència des del primer pis mitjançant una escala exterior metàl·lica que condueix fins al pati de l’escola. La mateixa estructura de la sortida d’emergència s’ha aprofitat per construir un accés cobert des de l’edifici escolar fins al mòdul on hi ha el menjador, que ha quedat integrat en l’estructura de la mateixa escala d’emergència. Finalment, s’ha construït una pista pavimentada i s’ha canviat la tanca metàl·lica de tot el pati que presentava filferros trencats, suposant un risc per als usuaris de les instal·lacions.

L’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, ha explicat que amb la construcció de la pista pavimentada ja no caldrà que els escolars s’hagin de desplaçar a fer gimnàstica a la pista pavimentada que hi ha a l’edifici de l’escola de l’avinguda de Sant Roc. “Així doncs l’Ajuntament dóna compliment a la normativa vigent i acompleix un dels objectius que es va fixar en començar la legislatura, que era el canvi d’ubicació del menjador i la construcció d’una sortida d’emergència des del segon pis de les escoles”, apunta Meseguer.

Les millores de seguretat les ha dut a terme l’empresa Domènech Serrallers i han tingut un cost total de 45.000 euros, que van a càrrec dels pressupostos municipals.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any