Empresa. Km.0 Boira, productes de proximitat al Palau d’Anglesola

  • La botiga obre el cap de setmana

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La setmana passada va obrir Km.0 Boira, una botiga del Palau d’Anglesola especialitzada en productes de proximitat de les comarques de la plana de Ponent, amb un curiosa excepció. La proposta es pot ampliar més endavant amb un nou espai.

Al capdavant de la botiga hi ha la Irene Barón qui, fins fa poc, tenia en el mateix local la botiga Sabó Nature i que ara ha reconvertit en un espai on es pot trobar, sobretot, productes agro-alimentaris de proximitat. De l’experiència dels primers dies, Barón destaca la bona sortida que té el pa, les coques i la llet fresca i els iogurts, tot i que creu que hi ha alguns productes poc coneguts que estan sorprenent i creu que tindran bona acollida.

El nom de la botiga fa referència, tot just, als productes de proximitat i a la boira, un fenomen climatològic típic de Ponent i que Barón ja ha difós a la xarxa amb la pàgina laboiradeponent.cat

Relacionat amb la boira es, de fet, l’únic producte que no es de proximitat. Una aigua formada per gotes de boira de les Illes Canàries.

Més projectes.

A banda de la venda de productes, Barón està mirant de condicionar un petit pati a tocar de la botiga on es podria fer el vermut o un berenar amb productes de Km.0 boira.

La botiga obre el divendres al matí i tarda, i els dissabtes i diumenges al matí i es troba al carrer Urgell, 33 del Palau d’Anglesola.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any