Inaugura el nou reg soterrat del camp de futbol de Fondarella

  • El Fondarella CF presenta els set equips que jugaran aquesta temporada

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé, va presentar dissabte el nou sistema de reg soterrat del camp de futbol de Fondarella. L’actuació, que ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació, ha costat 20.000 euros.

Reñé anava acompanyat pel president del Fondarella CF, Joan Castro, i pel delegat a Lleida de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Terés.

L’entitat esportiva del Pla d’Urgell va presentar en el mateix acte la vuitantena de jugadors que disputaran la temporada 2014-15 en les diferents categories, que van des dels Babys o Iniciació fins a l’equip Amateur. (al grup 23 de la Quarta Catalana).

El president de la Diputació va destacar que “és una satisfacció molt gran com alcalde de Fondarella i president de la Diputació poder veure com aquest estol tan gran de gairebé un centenar de jugadors gaudiran de la millora en les instal·lacions”.

Alhora, Reñé va apuntar la importància de practicar esport, donat que “aporta valors com l’ajuda entre companys, aprendre a guanyar i a perdre. Darrera de tot això hi ha la feina de molta gent als que agraeixo tot el treball que estan fent que ajuda i consolida el mantindre aquestes bones instal·lacions que ara hem dotat de reg soterrat en una aposta clara per tenir una zona esportiva de primer nivell”.

Per la seva banda, Jordi Terés ha valorat molt positivament “el gran esforç que s’ha fet i es fa per tenir una bona estructura futbolística a Fondarella” Les obres van iniciar-se al juliol i es van finalitzar a finals del mes d’agost.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Fondarella.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any