Multen amb 4.000 euros i un any sense entrar a recintes esportius a l’aficionat de la Penya que va exhibir l’estelada

  • La Comissió Antiviolència afirma que Àlex Molina 'va alterar l'ordre a la grada, va insultar aficionats i agredir policies'

VilaWeb
ACN
10.10.2014 - 19:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Comissió Antiviolència del Consell Superior de l’Esport ha interposat una multa de 4.000 euros i un any de sanció sense poder entrar a cap recinte esportiu al jove de Badalona que va exhibir una estelada al pavelló Príncipe Felipe durant el darrer partit que el Joventut va jugar a la pista del CAI Saragossa. Segons la comissió, el jove ‘va alterar l’ordre a la graderia, va insultar als aficionats i va agredir els agents’. Els aficionats de la Penya, per la seva banda, expliquen que els agents de la policia espanyola van detenir Àlex Molina sense cap més motiu que el de mostrar l’estelada i que van ser els agents els que van agredir-lo. Molina està pendent d’un judici per una falta de desobediència.

Antiviolència també ha interposat dues multes més a altres dos aficionats del club verd-i-negre. Són sancions de 3.000 euros cadascuna, així com una prohibició de sis mesos sense entrar a recintes esportius. La Comissió Antiviolència ho ha decidit en la seva reunió ordinària al Consell Superior de l’Esport.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any