De Caledònia a Catalonia

  • Un emprenedor escocès planeja de viatjar d'Escòcia a Catalunya el 9 de novembre per a agrair la solidaritat dels catalans

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

David Petherick és un veterà emprenedor escocès que, al llarg de la campanya pel referèndum sobre la independència d’Escòcia, va notar ‘el suport pur, amable i sincer de Catalunya’. Ara, passada la data del 18 de setembre, ha decidit de retornar als catalans la solidaritat rebuda amb un viatge amb cotxe cap a Catalunya, la setmana del 9 de novembre. Per això ha obert una web informativa, Caledonia To Catalonia (Caledònia és el nom amb què els romans designaven Escòcia), i ha engegat una campanya de micromecenatge per a ajudar a finançar el viatge, que es faria del 5 al 14 de novembre.

Aquest militant del Partit Nacional Escocès (SNP) assegura que tant si la consulta catalana s’acaba desenvolupant el 9 de novembre com si no, farà el viatge fins a Barcelona, on entre més coses preveu de lliurar un missatge escrit d’Alex Salmond al president Artur Mas i lluir un tartà amb un dibuix especial de solidaritat entre Escòcia i Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any