Aspencat porta la seva música combativa fins a Alemanya

  • La banda de la Marina Alta fa la primera ronda a Europa amb tres concerts a Berlín, Hamburg i Dannenberg

VilaWeb
Redacció
02.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Aspencatviatgen avui fins a Alemanya, on comencen una ronda de concerts de tres dies. En aquesta recta final del seu ‘Antimatèria Tour 2014’, també aterraran, a final de mes, al País Basc. Premi Ovidi Montllor 2012, Aspencat s’ha consolidat amb el seu últim disc, ‘Essència’, com una de les principals bandes combatives del País Valencià, brandant el llegat d’Obrint Pas. 

Després d’haver passat pels principals festivals del país, els de la Marina Alta actuaran per primera vegada a Europa. Avui seran a Berlín, demà a Hamburg i dissabte a Dannenberg. I d’ací uns dies aniran cap al País Basc, on els dies 24 i 25 compartiran escenari amb la banda de reggae de Sardenya Train to Roots, primer a Bilbao i després a Tolosa. 

Paral·lelament a aquesta ronda internacional, Aspencat continuarà actuant a casa, on ja té previstos uns quants concerts.  

Abans d’emprendre la ronda d’estiu, el grup va passar per VilaWeb, on hi van gravar una de les cançons més aplaudides del seu últim disc, ‘Quan caminàvem’: 


‘Quan caminàvem’ por vilawebtv

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any