PP, C’s i SCC apadrinen la presentació d’un llibre d’una editorial filonazi

  • Alberto Fernández Díaz (PP), Javier Nart (Ciutadans) i J. R. Bosch (SCC) seran a la presentació del llibre 'Nos duele Cataluña. 15 españoles con 'seny'', editat per Galland Books

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.09.2014 - 10:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La flor i nata de l’unionisme espanyol a Catalunya apadrinarà aquest vespre la presentació d’un llibre publicat per una editorial filonazi i de llibres militars. El llibre en qüestió es titula ‘Nos duele Cataluña. 15 españoles con ‘seny” (Galland Books). N’ha fet el pròleg Albert Boadella i hi han contribuït personatges com ara el ministre d’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, Arcadi Espada, Rosa María Calaf, Carmen Rigalt, Javier Algarra, Francisco Marhuenda, Albert Rivera, Alejo Vidal-Quadras, Javier Nart, Félix de Azúa i Francesc de Carreras.

A la presentació d’avui, que havia estat promoguda per Societat Civil Catalana a Twitter i a l’agenda de la seva web, no se sap si es farà perquè han eliminat l’anotació a l’agenda del web. Hi havien d’intervenir Alberto Fernández Díaz (PP), Javier Nart (Ciutadans) i Josep Ramón Bosch (SCC), a banda l’autora, Begoña Marín. S’havia programat a l’hotel Atenea de Barcelona (carrer de Joan Güell, 207-211) a dos quarts de vuit del vespre.

Ací teniu el piulet amb què Societat Civil Catalana convoca l’acte:

L’editorial Galland pren el nom d’Adolf Galland, un pilot de caça de la força aèria alemanya (Luftwaffe) durant la Segona Guerra Mundial. Ací en teniu una foto:

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any