La deixalleria d’Elna tancada per les amenaces d’un veí

  • Excedit pel soroll, un veí de la deixalleria d'Elna fa viure des de fa mesos un infern als empleats. Per precaució Pierre Aylagas, president de la Comunitat de comunes Alberes- Costa Vermella, ha fet tancar el lloc ...>>
    Dc. 20 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
20.08.2014 - 10:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa una setmana, que la deixalleria d’Elna està tancada. Ara els usuaris tenen de desplaçar-se fins a la d’Argelers de la Marenda. La causa d’aquest tancament és l’assetjament patit pels empleats, per part d’un dels veïns de la deixalleria, excedit pel soroll vinculat a l’activitat d’aquesta. Un ‘enuig’ que l’ha conduït fins i tot, l’abril  passat, a disparar sobre les cistelles mecàniques i els trituradors. El veí amb això no s’ha aturat, sinó que també va pronunciar en diverses ocasions amenaces de mort contra els empleats.

Això ha fet que el president de la Comunitat de Comunes Alberes-Costa Vermella , el diputat -batlle d’Argelers de la Marenda, Pierre Aylagas, hagi decidit tancar la deixalleria . ‘Hem presentat una denúncia, l’individu va ser arrestat, se li va confiscar una pistola, i va ser hospitalitzat per decisió mèdica’ però això va ser una mesura temporal, i en quant l’home ha tornat a casa seua, ha tornat amb l’assetjament als treballadors.’ ‘El passat 12 d’agost, va amenaçar de mort als treballadors i he decidit tancar el lloc per garantir la seguretat dels empleats. La deixalleria no tornarà a obrir fins que aquest individu deixi d’amenaçar. Fins i tot ho he fer saber a la prefectura, dilluns passat’ diu Pierre Aylagas.

Cal recordar que la deixalleria d’Elna dona servei a molts ciutadans, més enllà, a set comunes: Vilanova de la Raó, Tesà, Alenyà, Montescot, Cornellà del Bèrcol, Elna i Hortafà, que ara és tenen de desplaçar a la deixalleria d’Argelers de la Marenda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any