Herrera reivindica un front comú dels partits a favor del dret de decidir

  • El coordinador nacional d'ICV demana saber els detalls de la reunió entre Mas i Rajoy

VilaWeb
Redacció
30.07.2014 - 17:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Ens agradaria saber quines són les vint-i-tres propostes que Mas ha fet Rajoy’ ha dit Joan Herrera, coordinador nacional d’ICV, que encara no ha parlat per telèfon amb Mas. Herrera considera determinant saber tots els detalls de la conversa. ‘Desitgem que les mancances de la política laboral hagi estat un dels temes que Mas a plantejat i que també hagin parlat de l’elevat ombre de desnonaments’ ha explicat Herrera. ‘Avui hi ha molta gent a Catalunya en risc d’exclusió’. ‘Tampoc no entenem perquè no han parlat de corrupció, un dels problemes de la nostra societat és la crisi moral’ ha reblat Herrera.

‘Creiem que avui la demanda a favor del dret de decidir no depèn d’un home ni d’un partit. Des d’ICV reivindicarem la transversalitat de la demanda de fer la consulta’ ha assegurat Herrera.

Front comú contra l’enrocament de Rajoy

Herrera ha lamentat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, hagi tornat a demostrar que el PP és ‘el partit del no i de l’al·lèrgia’ al dret a decidir i a la mobilització ciutadana.

Davant l’enrocament de Rajoy pel que fa a la consulta, Herrera ha reivindicat la unitat dels partits que defensen el dret de decidir, tant a Catalunya (CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP) com a l’Estat (IU, Podemos, Equo).

Informació relacionada:

Mas comunica a Rajoy que està decidit a fer la consulta del 9-N

VÍDEO dels crits de ‘Viva España’ durant la compareixença de Mas

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any