Autobusos de la Plana i el Maestrat participaran en la V de l’11 de Setembre

  • Després de l'èxit de la convocatòria l'any passat de la Via Catalana a Vinaròs, Acció Cultural vol repetir l'èxit, desplaçant a Barcelona totes els persones que vulguen formar-ne part

VilaWeb
Redacció
09.07.2014 - 15:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Acció Cultural ha fet pública la convocatòria d’autobusos per acudir a Barcelona, per poder participar-hi en la V convocada per Òmnium Cultural i l’ANC en defensa del dret a decidir. Segons explica el seu delegat a Castelló, Antoni Royo, “l’èxit de la convocatòria de l’any passat, quan van muntar el tram de la Via Catalana a Vinaròs, ens ha animat ara a donar l’oportunitat a tota la gent de la Plana i el Maestrat que vulga participar-hi a poder venir a Barcelona”.

Els autobusos de la Plana eixiran d’Almenara, i pararan a Nules, Vila-real, Castelló i Benicàssim. Els del Maestrat eixiran de Benicarló i pararan a Vinaròs. El preu, en tots dos casos, serà de 25 euros.

Royo ha explicat que “cal tenir en compte el fet que el dia 11 al País Valencià serà un dia feiner; però, tot i així, confiem que podran assistir-hi prou persones jubilades, aturades, professors i estudiants que encara no hagen començat el curs, o bé aquelles que puguen agafar-se un dia lliure, per una o una altra raó. I és que no ens volem perdre ser-hi presents en un acte que serà ben important per al futur de tot el nostre país”.

Les persones interessades en apuntar-s’hi, poden escriure al correu d’Acció Cultural, castello@acpv.cat, indicant el seu nom, població on volen pujar i telèfon de contacte, o bé trucar als telèfons habituals de l’entitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any