Divendres s’inaugura l’estació d’Albaida amb la presència de la consellera d’Infraestructures i Medi Ambient

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.07.2014 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest divendres es farà la inauguració oficial de la nova estació de tren d’Albaida, ja en ús des de diumenge passat. En l’acte, programat a les 17.30, hi seran presents, juntament al batle de la ciutat Josep A. Albert, la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, i el Director General d’Obres Públiques, J. Vicente Dómine.

L’estació que ara s’inaugura és resultat del projecte anunciat l’any 2003 pel director general de Transports, J. Vicente Dómine, i que es preveia haver tingut acabat l’any 2007. Aquell any, però, l’administració només va poder fer-ne la presentació.

La infraestructura millora puntualment l’accés al tren de la línia Xàtiva-Alcoi, la qual continua arrossegant problemes des de fa anys. En aquest sentit, després que des del PP d’Albaida haja volgut destacar la implicació del partit i de l’equip de govern local anteriorment en mans de la formació conservadora en la consecució de la nova estació, el PSOE l’ha reptat a reclamar al Consell i al govern espanyol el compliment dels acords presos per a millorar la línia i a participar en els actes reivindicatius que s’organitzen en aquest sentit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any