El govern valencià demana perdó a les víctimes del metro per la cobertura de Canal 9

  • El vice-president Císcar defensa la cobertura i nega cap manipulació informativa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.06.2014 - 14:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El vice-president del Consell, José Císcar, ha defensat avui la cobertura que va fer RTVV de l’accident del metro el 3 de juliol del 2006, en què hi va haver quaranta-tres morts. Però ha demanat perdó a les víctimes per si van trobar que hi va haver errors en la cobertura informativa. Císcar ha comparegut avui a les Corts a petició del PSPV per explicar la possible ocultació i manipulació en els informatius de RTVV aquells dies, ordenada presumptament pel govern de Francisco Camps.

‘Si hi hagués cap error en el tractament informatiu de l’accident podria ser percebut pels familiars com una autèntica tragèdia’, ha dit Císcar, que ha afegit: ‘No tenim la certesa que fos així, però si les víctimes ho han percebut d’aquesta manera, el Consell comprèn la indignació que puguen sentir i, en aquest cas, si així ho perceben les víctimes, no tenim cap problema en demanar disculpes per açò’.

L’oposició ha recordat les denúncies de manipulació informativa fetes per ex-treballadors, i ha denunciat l’existència ‘d’una xarxa de comissaris polítics que es dedicaven a controlar informacions, atemorir treballadors i a perseguir-los.’

Ciscar també ha criticat que alguns extreballadors de RTVV hagin trigat set anys en denunciar pressions polítiques.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any