Acció de protesta, ahir a Perpinyà, dels ferroviaris en vaga

  • Ahir al matí, els ferroviaris en vaga van bloquejar els locals de la Réseau Ferré de France (RFF), situats a prop de l'estació de Perpinyà. La vaga continua i els usuaris del tren comencen - com sempre - a perdre la paciència ...>>
    Dt. 17 de juny del 2014

VilaWeb
Redacció
17.06.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir dilluns, un grup de ferroviaris va decidir fer una acció simbòlica, i bloquejar els locals de la Réseau Ferré de France (RFF) que hi ha a prop de l’estació de Perpinyà. En total eren uns 60 i estaven encapçalats per sindicalistes, tant de la CGT com de FO. van decidir cremar palets i pneumàtics davant de la porta d’aquests locals. Cal assenyalar que el projecte de reforma ferroviària preveu la fusió de les dues empreses RFF-SNCF.

Per altre costat, els usuaris del tren comencen a perdre la paciència, ja que malgrat el dispositiu que ha posat en plaça la SNCF, estan afectats per un conflicte que, ja fa una setmana que dura i sembla que continuarà uns quants dies més.

Els usuaris es queixen que passen molt de temps bloquejats a l’estació tan de Perpinyà com de Cervera. Recordeu que podeu consultar aquí les pertorbacions de les grans línies o truqueu al 3635, i per als TER, podeu fer la consulta al 0800.88.60.91 o des d’aquí a l’internet.

Les eternes preguntes queden vigents: una vaga que no molesta és una vaga? N’hi han exemples d’èxits?

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any