Cap de setmana del Tricentenari al Pla d’Urgell

  • Activitats a Mollerussa i el Poal

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
13.06.2014 - 11:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Tricentenari serà protagonista al Pla d’Urgell durant el cap de setmana amb dues activitats significatives. A Mollerussa es podrà veure la recreació d’un campament de Miquelets, mentre que al Poal, el Grup de Recerques de les Terres de Ponent hi farà una jornada.

La primera activitat es farà dissabte, dia 14, a la plaça Manuel Bertrand de Mollerussa on l’associació Miquelets de Catalunya recrearan, a partir de les sis de la tarda, un campament dels soldats catalans que durant la Guerra de Successió van defensar els drets, les llibertats i les institucions de Catalunya. També s’hi farà un concert del grup Els Bandafesta. L’acte tancarà la programació que Mollerussa ha dedicat a la commemoració del Tricentenari.

Els Desvalls i el Poal

Sota el títol “Els germans Desvalls, la resistència catalana”, el Grup de Recerques de les Terres de Ponent ha organitzat per diumenge, dia 15, al Poal, una nova activitat del seu projecte “1702-1714. Guerra de Successió a les Terres de Lleida”. Amb els militars del Poal com a referent, hi parlaran Joan Busqueta, Josep M. Llobet, Sebastià Garralón acompanyats de la lectura poètica de Maribel Pedrol i l’actuació musical d’Anna Torres que també farà una introducció musical.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa o al Fòrum del Poal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any