L’exèrcit espanyol exhibeix vehicles i armament militar a la caserna del Bruc

  • Amb motiu del dia de les forces armades el Ministeri de Defensa ha organitzat diversos actes durant tot el cap de setmana

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN
07.06.2014 - 15:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La caserna del Bruc i el Palau de la Capitania celebren una jornada de portes obertes aquest cap de setmana amb motiu del dia de les forces armades. Centenars de persones s’han apropat a la caserna per veure el material que hi ha exposat l’exèrcit espanyol, entre el qual s’hi troba un helicòpter de combat que s’ha utilitzat durant 8 mesos a l’Afganistan, diversos tancs i també armament. Segons ha explicat el tinent coronel Rafael Melilla, l’objectiu és que ‘la gent pugui veure el material amb el qual treballem normalment’. L’entrada dels tancs per la Diagonal dimecres passat va provocar sorpresa i també reaccions a les xarxes socials. Des de la CUP i ICV-EUiA s’han mostrat contraris a aquest esdeveniment.

El Ministeri de Defensa espanyol ha organitzat una dotzena d’actes aquest cap de setmana a Catalunya amb motiu del dia de les fores armades. El més concorregut està sent la jornada de portes obertes que es duu a terme a la caserna del Bruc, on s’hi exhibeix material de treball de la Guàrdia Civil, de l’armada, de l’exèrcit de l’aire i el de terra. Segons ha explicat el tinent coronel Rafel Melilla, un dels objectes que ha generat més expectació és l’helicòpter de combat ‘Tigre’. Segons Melilla, aquest dissabte al matí han passat pel recinte unes tres mil persones i s’espera que aquesta xifra vagi en augment al llarg del cap de setmana.

El Palau de la Capitania també ha acollit una jornada de portes obertes i una exposició d’uniformes de l’exèrcit de terra. El Ministeri de Defensa, però, també ha organitzat actes a altres ciutats del país com Lleida, Tarragona, Gavà o Figueres.

Aquí podeu veure el vídeo de l’exhibició al Bruc:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any