Millet es trenca una cama i no pot anar a declarar

  • És ingressat a l'Hospital de Granollers · Ahir va començar el judici pel cas de l'hotel del Palau

VilaWeb
ACN
25.02.2014 - 10:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El judici dels dos ex-màxims dirigents el Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull, pel cas de l’hotel del Palau s’ha tornat a ajornar aquest matí perquè a la nit Millet s’ha trencat una cama i ha hagut de ser hospitalitzat. Avui mateix l’operaran a l’Hospital de Granollers. Millet havia de començar a declarar a dos quarts de nou a l’Audiència de Barcelona pel cas de l’hotel del Palau, juntament amb la seva mà dreta d’aleshores, Jordi Montull. La defensa ha demanat que el judici es fes igualment sense el seu client, però la jutgessa ho ha refusat.

És previst que a les onze del matí, la magistrada detalli el nou calendari de declaracions. Mentrestant, ha enviat un metge forense a l’hospital on es troba ingressat l’ex-president del Palau de la Música perquè confirmi la fractura de fèmur i determini quant de temps pot trigar a recuperar-se.

L’inici de la declaració contra Millet i Montull ja es va haver de suspendre ahir per les prolongades qüestions prèvies. La jutgessa va decidir d’endarrerir un dia les declaracions de tots els acusats fins avui, tot i que Millet tampoc no podrà declarar avui.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any