Naix Ca la Mera, un ateneu de cultura popular

  • Serà la seu de l'Assemblea de Joves Meruts d'Ontinyent

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.01.2014 - 19:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ateneu Popular Ca la Mera obrirà les portes dissabte que ve, 1 de febrer, com a seu de l’Assemblea de Joves Meruts d’Ontinyent que vol convertir-la en un espai per a la creativitat i en un punt de trobada obert ‘on intercanviar idees, projectes i coneixements, tot des de la cooperació, l’horitzontalitat i el suport mutu’. L’acte d’inauguració servirà per a presentar l’espai i la programació cultural prevista per als mesos de febrer i març, en què s’han programat sessions de cinefòrum els dimecres a la nit, a més de concerts en acústic, xarrades, i presentacions de llibres i d’altres entitats.

A l’ateneu s’oferiran també alguns tallers, com els d’intercanvi, construcció de malabars, herbes aromàtiques, i un banc de llavors, entre altres, i estarà dotada d’una biblioteca col·laborativa, un rocòdrom i un hort. La inauguració es farà a les sis de la vesprada, amb una actuació en acústic dels ontinyentins Tashkenti. L’ateneu es troba al número 10 del carrer de Joan Belda Pastor, al barri de Sant Rafel.

Programa de ràdio

L’Assemblea de Joves Meruts s’ha afegit a les emissions de Ràdio Aktiva la Vall amb la realització del programa ‘Cròniques Merudes’. El primer d’aquests programes ja es pot escoltar, amb entrevistes al grup Auxili i a membres del CSOA l’Horta de Benimaclet, a més de tota la informació sobre Ca la Mera.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any