El PSC estudia expulsar Fabián Mohedano

  • Per haver assistit a l'acte d'ahir d'Esquerra, segons que informa Catalunya Ràdio

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.12.2013 - 14:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PSC estudia expulsar el dirigent Fabián Mohedano, membre de l’executiva del partit, per haver assistit com a públic a l’acte d’ahir d’Esquerra. N’ha informat Catalunya Ràdio, citant fonts del partit. Segons aquestes fonts, Mohedano podria haver vulnerat els estatuts del PSC, l’article 4.2 dels qual prohibeix als militants de ‘potenciar cap altre partit que no sigui el PSC’.

És d’esperar que demà dilluns el partit posi el cas a mans de la comissió de garanties del PSC i que Mohedano sigui apartat de l’executiva o fins i tot del partit. Les mateixes fonts expliquen que no entenen la presència de Mohedano a l’acte. De l’òrbita socialista també hi assistiren l’ex-diputat del PSC-Ciutadans pel Canvi, Toni Comín, i l’ex-conseller Ernest Maragall, que van ser ovacionats. Josep Maria Mainat, que va parlar des de l’escenari, es va confessar simpatitzant socialista i va demanar explícitament als ‘companys socialistes’ que no abandonessin el procés cap a la independència.

Mohedano és militant des del 2009 i des de fa dos anys ocupa el càrrec de secretari de Llibertats Públiques i Drets Civils de la comissió executiva del partit. S’ha significat per ser una de les veus més crítiques amb la direcció actual de Pere Navarro, com va deixar palès en aquesta entrevista amb VilaWeb, i és una dels impulsors del moviment crític Avancem, encapçalat per Joan Ignasi Elena.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any