Murals reivindicatius donaran la benvinguda al Correllengua del Palau d’Anglesola

  • Més de dos mil espelmes formaran un dibuix dels Països Catalans

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tres murals reivindicatius nous i un de remodelat formaran part, a partir de demà dissabte, dia 26, del paisatge urbà del Palau d’Anglesola. Juntament amb l’encesa de 2.185 espelmes, dibuixant el perfil dels Països Catalans, són els actes més destacats del Correllengua.

L’ANC del Palau d’Anglesola ha preparat dos murals a les entrades del Palau, un venint de Mollerussa i l’altre de Linyola (per la Novella). També refaran el de la plaça Catalunya on es recorda els 300 anys de resistència del poble català. Un quart mural es pintarà a la plaça Abadia, en una activitat on hi participaran els petits del poble. Els tres primers murals es pintaran al matí.

És un dels actes més destacats del Correllengua del Palau d’Anglesola que es farà dissabte a la tarda i que tindrà com a altre moment destacat l’encesa de les espelmes (tantes com veïns hi ha al poble) a la plaça Generalitat que juntament amb la lectura del Manifest tancarà la jornada reivindicativa. Les espelmes es paguen amb aportacions particulars que es poden fer en guardioles dipositades en diferents establiments locals o el mateix dia a la plaça.

Entre mig és faran activitats pels petits, una cercavila, la presentació de l’estelada que ja oneja a la plaça Catalunya i un berenar popular.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.  

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any