David Fernàndez, sobre PP i Ciutadans: ‘Segueixen el manual del lerrouxisme’

  • Els diputats unionistes se'n van anar ahir del parlament quan el diputat de la CUP els recordava que es manifestarien amb feixistes el 12 d'octubre

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.10.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els diputats del PP i Ciutadans van abandonar el parlament ahir, durant el debat d’una moció sobre memòria històrica, indignats per unes paraules del diputat de la CUP David Fernàndez i després d’una tensa picabaralla amb la presidenta de la cambra, Núria de Gispert. David Fernàndez va dir a VilaWeb que l’actuació de PP i Ciutadans era ‘pura estratègia de la tensió’. 

Per Fernàndez, el fet més preocupant de tot plegat és la finalitat d’aquesta mena d’actuacions: ‘Volen generar un escenari fals de crispació.’ Va afegir que els diputats unionistes seguien ‘el manual del lerrouxisme’ i que actuaven ‘com si el parlament fos un circ’.

‘Això no és cap circ, però ells volen jugar al seu joc, que és el de crispar’, va dir. I va insistir que calia no caure en les seves provocacions.

‘Som en un escenari purament democràtic, i ells volen generar una confrontació que no existeix. Ni al parlament ni tampoc al carrer’, va afegir. I encara: ‘El mínim que se’ls ha de poder exigir és respecte i educació. Actuacions com aquesta passen cada dos per tres. Ja ho hem dit moltes vegades: no hem vist mai una bancada tan mal educada com aquesta.’

En un piulet, ho resumia així:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any