Pere Navarro: ‘No sabia que el meu pare fos independentista’

  • Diu que això forma part de la seva vida privada, però reconeix que el seu pare no li ha donat pas un cop de mà

VilaWeb
Redacció
09.09.2013 - 09:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘No sabia que el meu pare fos independentista, però em sembla que això forma part de la vida privada’, ha dit avui el primer secretari del PSC, Pere Navarro, en una entrevista a TV3. Dissabte el Diari de Terrassa publicava unes declaracions i una fotografia de Joaquim Navarro, el pare del dirigent socialista, exhibint una estelada i dient que dimecres aniria a la Via Catalana, en un tram de Reus. ‘És un mal estil burxar sobre pares, fills, germans dels representants polítics; forma part de la vida privada’, ha dit Pere Navarro. Això no obstant, ha reconegut que ‘no sempre els pares donen un cop de mà als fills, sinó tot al contrari’.

Joaquim Navarro apareixia dissabte en una foto exhibint una estelada juntament amb els propietaris d’un bar de la Rambla de Francesc Macià de la co-capital vallesana, d’on Pere Navarro va ser batlle. ‘Vaig portar en Pere a disset anys al PSC per a inscriure’l. Ha passat molt de temps i avui ja no pensem igual, però no és cap problema’, deia Joaquim Navarro.

‘En realitat, quan som en família ni tan sols parlem de política’, diu el pare del dirigent dels socialistes catalans. Joaquim Navarro explica que va venir a Catalunya ‘fa seixanta anys, i em vaig casar amb una noia catalana, Teresa Morera. Vaig quedar tip del franquisme i continuo tip que mitja Espanya visqui de Catalunya.’

El propietari del bar, situat al barri de Sant Pere Nord, explica que, de seguida que va veure que hi havia una llista per a inscriure’s a la Via Catalana, Joaquim Navarro s’hi va apuntar.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any