La Via Catalana ja és plena de Reus a la Jonquera

  • El sud s'ha omplert significativament a les Terres de l'Ebre i entre Mont-roig del Camp i Tarragona · Al nord només queden inscripcions a la Jonquera

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.08.2013 - 21:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El sud de la Via Catalana per la Independència de l’Onze de Setembre ha rebut un munt d’inscripcions, especialment a la zona de les Terres de l’Ebre. Des de dimarts, un bon tros entre Alcanar i Amposta i la majoria de trams entre Mont-roig del Camp i Tarragona s’han omplert. La Via Catalana ja compta amb prop de 400.000 inscrits.

La crida de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a omplir els municipis de baixa ocupació amb un vídeo ha fet efecte entre els participants. També sembla que hi ha ajudat la informació de servei oferida per la mateixa campanya, ‘Mou-te per la Via‘, per a facilitar la mobilitat dels inscrits als trams menys habitats del Principat.

Al sud, cal omplir d’Alcanar a Reus

Concretament, onze trams s’han omplert al sud, dels trenta disponibles dimarts entre Alcanar i Amposta. El canvi que ha fet la zona entre Mont-roig del Camp i Reus també és del tot significatiu. Ara només hi queden dos trams disponibles; dimarts, en canvi, n’hi havia divuit.

D’una altra banda, cal destacar que la cadena entre Reus i Tarragona ja és tota plena. Fa dos dies encara hi havia tretze trams lliures, però a hores d’ara el sud i el nord del traçat s’han enllaçat. També s’han omplert alguns trams entre el Perelló i Calafat, així com també a l’Hospitalet de l’Infant.

Ja només queden inscripcions lliures al sud del traçat de la Via Catalana, d’Alcanar fins a Reus. Al traçat entre Calafat i Reus l’ocupació és més alta, però a la resta hi ha trams gairebé buits.

Tot el nord és ple, excepte la Jonquera

Pel que fa al nord del traçat, ja només queden set trams lliures a la Jonquera. S’han omplert els quatre que quedaven entre Bàscara i Figueres. Cal córrer perquè només en queden tocant al Pertús. A més, el simbòlic tram 714 ja no es pot demanar, és ple. Fins dimarts, la Jonquera tenia tretze trams disponibles.

 

 Al sud, alguns dels trams que recorren la N-340 són els més buits del traçat:

– D’Alcanar a Amposta (del tram 13 al 37, excepte del 25 al 28)

– Abans d’arribar a Amposta, el tram 43

– D’Amposta a l’Ampolla (del tram 50 al 74, excepte el 53 i del 55 al 59)

– De l’Ampolla a l’Ametlla de Mar (del 82 al 95, excepte els trams 91, 93 i 94)

– Entre el Perelló i Calafat (del 98 al 108 i el 119)

– A l’Hospitalet de l’Infant (del tram 124 al 134)

– Entre l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp (del 153 al 168, excepte els 159 i 163)

– De Mont-roig del Camp a Reus, els trams 175 i 177

Al nord del traçat, que recorre la N-II, els trams als quals encara hi falta gent són:

– A la Jonquera (els trams 704, 709 i 713 i del 715 al 718)

 

La majoria de nuclis urbans i els trams més propers ja són plens. Vegeu-ho sobre el mapa.

>> Podeu inscriure-us al recorregut de la Via Catalana omplint aquest formulari. Per al ramal valenciàcliqueu ací. I per al tram de Catalunya Nord, la informació és ací.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any