Les estatístiques de la Via Catalana, en temps real

  • Una nova eina permet de comprovar amb uns quants gràfics l'evolució de l'ocupació de la cadena humana de l'Onze de Setembre

VilaWeb
Redacció
26.08.2013 - 12:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Via Catalana que prepara l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té 350.000 inscrits. Tot i això, encara queden alguns trams pendents d’omplir, especialment a l’extrem sud del Principat. Per visualitzar l’estat dels trams, l’ANC disposa d’un mapa permanentment actualitzat. Però també hi ha aquesta eina, creada per un usuari particular, que ofereix totes les estatístiques de la cadena humana, en temps real.

Bàsicament recull les dades de la web oficial de la Via Catalana i mostra un parell de gràfics per veure més fàcilment, amb un cop d’ull, com de plens es troben els trams i on falta més gent, desglossat per comarques.

A l’hora de fer aquesta notícia, les estatístiques indiquen que ja hi ha coberta un 78% de la cadena humana, i només hi ha un 10% de trams amb poca ocupació o baixa. De les tretze comarques per on passa, a vuit el recorregut ja s’ha completat. El Montsià i el Baix Ebre, com insisteixen els organitzadors, són les comarques amb menys ocupació.

Quins trams de la Via Catalana queden per omplir?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any