Un DVD commemora els 50 anys del Centre Excursionista de Bocairent

VilaWeb
Redacció
04.08.2013 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Centre Excursionista de Bocairent celebra aquest 2013 el seu cinquantè aniversari, nascut el 17 de febrer de 1963 com a fusió del Grup Excursionista Patronat i de la filial a Bocairent del Centre Excursionista d’Alcoi. Aquell centre excursionista nou es va constituir en una assemblea que que va elegir una directiva de consens, presidida per Manuel Ferre, amb Marcel·lí Sempere com a vice-president.

L’entitat ha publicat recentment un DVD commemoratiu que recull la història del centre, amb dades dels membres actuals i dels que n’han format part, les seus que ha tingut i els seus presidents. Un dels apartats detalla les activitats més significatives organitzades pel Centre excursionista per seccions: marxes, campaments, espeleologia, cultura i fotografia, escalada i sender GR 7, i a la secció ‘Col·laboracions’ es mostren articles, relats i relacions que resumeixen el treball d’investigació local que han fet els seus membres. El DVD ofereix també una mostra de fotografies i de vídeos de l’activitat de l’associació.

Aquest treball multimèdia es va presentar el 26 de juliol passat, en un acte presentat per Pep Vañó i amb el autors Vicent Carbonell i Julià Monerris, i amb la presència de socis fundadors, d’antics presidents i d’Hèctor Verdú, ex-president de la Federació valenciana de muntanyisme. També hi van ser presents el batle de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, i d’altres membres de la corporació municipal així com del vice-president primer de la Federació valenciana de muntanyisme, Antonio González.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any