Els Barrufets tornen a la gran pantalla

  • El segons film dels Barrufets arriba en català

VilaWeb
Redacció
02.08.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arriba la segona versió dels Barrufets doblada al català. En aquesta nova aventura, el malvat Gargamel vol controlar l’essència barrufeta i crea els Dolentots, una parella de criatures trapelles totalment inspirades en les Barrufets. Heus ací les estrenes de la setmana:

>Barrufets 2. (‘The Smurfs 2’). Direcció: Raja Gosnell. Gènere: Infantil. Esbós: El malvat Gargamel vol controlar la totpoderosa i màgica essència barrufeta i crea els Dolentots, una parella de criatures trapelles totalment inspirada en els Barrufets. Però Gargamel s’adona que només un autèntic barrufet li pot donar aquesta màgica essència. En català. (Vídeo).

>World War Z. (‘Guerra Mundial Z’). Direcció: Marc Forster. Intèrprets: Brad Pitt, Eric West, Matthew Fox, Mireille Enos. Gènere: Ciència-ficció. Esbós: Un treballador de les Nacions Unides recorre el món per deturar una pandèmia zombi que amenaça de derrocar els exèrcits i governs de tot el món i eliminar, en fi, tota la humanitat. Adaptació de la novel·la de terror de Max Brooks. (Vídeo).

>El estudiante. Direcció: Santiago Mitre. Intèrprets: Romina Paula, Valeria Correa; Ricardo Felix, Esteban Lamothe. Gènere: Drama. Esbós: Roque Espinosa arriba a Buenos Aires per estudiar a la universitat. Però no es dedica pas a estudiar sinó a vagarejar per la facultat i a fer amics. Una noia el farà entrar en la militància política. (Vídeo).

>Ce que le jour doit à la nuit. (‘Lo que el día debe a la noche’). Direcció: Alexandre Arcady. Intèrprets: Fu’ad Aït Aattou, Nora Arnezeder, Anne Parillaud; Mohamed Fellag, Vincent Perez. Gènere: Drama. Esbós: Younes arriba a nou anys a Orà per viure amb el seu oncle, un farmacèutic integrat en la comunitat occidental d’Algèria. El nen creix en aquest ambient on fa amistats que ni la Segona Guerra Mundial ni el nacionalisme àrab no malmeten. Basada en la novel·la de Yasmina Khadra (pseudònim de Mohammed Moulessehoul). (Vídeo).

>Romeos. Direcció: Sabine Bernardi. Intèrprets: Sara Sálamo, Marta Martín, Geraldine Chaplin; Raúl Mérida, Guillermo Estrella, Adam Jezierski. Gènere: Drama. Esbós: Lukas és un jove de 20 anys transsexual, entusiasmat amb la vida que l’espera a la ciutat, però és seleccionat amb un servei comunitari i serà l’únic home d’una residència de dones, cosa que li crea una gran ansietat. (Vídeo). 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any