La Via Catalana salta a internet

  • La plataforma Catalansalmon.com organitza una versió virtual de la cadena humana

VilaWeb
Redacció
31.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va actualitzar les dades sobre la cadena humana per la independència que prepara per a l’Onze de Setembre. Entre més dades, l’entitat va revelar que ja hi havia una trentena de ciutats a tot el món on hi hauria rèpliques locals de la Via Catalana. La plataforma Catalansalmon.com, com va fer l’any passat amb la multitudinària manifestació de la diada, s’ha adherit a les iniciatives de l’ANC i proposa una cadena humana virtual.

‘Atès que molts catalans viuen a l’estranger i no podran assistir-hi físicament, aquesta web us ofereix l’oportunitat de participar-hi virtualment per tal que tothom que ho desitgi pugui contribuir a fer més gran la cadena humana.’ 

Per participar-hi, només cal afegir-se a la proposta i indicar-hi la ciutat, que apareixerà en un mapa de Google com si fos un punt més de la cadena.

Catalansalmon.com es va activar el 2007 per posar en contacte catalans que viuen a l’estranger i ésser font d’informació de la comunitat catalana d’un país o una ciutat. El paraigua d’aquesta web aixopluga portals de tot de països on viuen catalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any