La selecció catalana de futbol sala llueix l’estelada als Jocs Mundials de Cali

  • L'equip, reconegut internacionalment, participa des d'ahir per primera vegada en aquesta competició patrocinada pel CIO

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.07.2013 - 16:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La selecció catalana de futbol sala participa des d’ahir en els Jocs Mundials que es fan a Cali (Colòmbia). Es tracta d’una competició que es fa cada quatre anys, patrocinada pel Comitè Olímpic Internacional (COI), que inclou disciplines que no són olímpiques i aspiren a ser-ho. L’equip català, reconegut internacionalment, té dret de participar-hi per haver acabat quart en l’últim campionat d’Europa i llueix l’estelada.

Es pot comprovar en nombroses fotografies que s’han penjat a la web de la Federació Catalana de Futbol Sala, com aquesta de l’equip masculí, aquesta altra dels capitans i aquesta altra.

La bandera independentista també representarà l’equip català de futbol sala femení al Campionat Mundial Femení que es jugarà al novembre a Barrancabermeja (Colòmbia), tal com es pot veure en aquest quadre de sorteig de grups que es va fer dimarts passat. Cal recordar que la selecciona catalana és la vigent campiona de la primera i única edició fins ara del Mundial, el 2008 a Reus.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any