Compromís presenta a Bocairent una moció que demana la il·legalització del PP

  • La iniciativa es va desestimar en el ple amb els vots en contra de PSOE i PP

VilaWeb
Redacció
26.07.2013 - 20:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ple de l’Ajuntament de Bocairent va votar aquest dijous 25 de juliol una moció (pdf) presentada pel grup municipal de Compromís que demanava ‘la il·legalització i dissolució immediata del PP’. La formació justificava la petició en ‘l’escàndol majúscul i repetit de corrupció política, comptabilitat oculta, saqueig sistemàtic de diners públics i degoteig constant de càrrecs i polítics del Partit Popular declarant als jutjats d’arreu de l’estat espanyol, sense oblidar l’alt grau de crispació que aquests fets estan provocant en la societat del nostre país’.

La moció reclamava també que el PP ‘tornara els diners de tothom amb què s’ha estat finançant de manera irregular sembla que durant vint anys’. El portaveu de Compromís, Manel Delgado, ha explicat que la intenció de la moció no era dur-la ‘fins a les últimes conseqüències, perquè això és faena de la justícia’, sinó que servira d’altaveu ‘per a manifestar públicament el malestar de la societat amb les formes amb què el PP gestiona els seus problemes internes i que causen una imatge patètica d’un partit que ens governa’. És una moció, ha detallat, ‘contra la gestió d’aquest escàndol intern que desvirtua, desautoritza i invalida totalment a un partit polític per a les funcions públiques’.

En la votació, el regidor de Compromís es va quedar sol, ja que tant PP com PSOE van votar-hi en contra. Amb tot, Delgado s’ha mostrat satisfet per tal com tant la moció  com l’argumentació consten en l’acta oficial del Ple.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any