Tito Vilanova recau i deixa el Barça

  • Ho ha confirmat aquest vespre Sandro Rosell en una conferència de premsa · El nou entrenador s'anunciarà la setmana vinent

VilaWeb
Redacció
19.07.2013 - 20:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’entrenador del Barça, Tito Vilanova, plegarà després d’una recidiva del càncer que li van detectar quan era l’ajudant de Guardiola. El president del club, Sandro Rosell, ho ha anunciat aquest vespre acompanyat d’Andoni Zubizarreta i ha demanat comprensió i respecte per Vilanova. Vilanova ha decidit de deixar d’entrenar el primer equip blau-grana després d’haver rebut uns mals resultats d’una nova anàlisi. ‘S’ha obert la possibilitat de fer un tractament contra la malaltia que impedirà a Vilanova de continuar al capdavant del primer equip del FCBarcelona’, ha dit Rosell.

Rosell ha explicat que el nou entrenador seria presentat a principi de la setmana vinent per Zubizarreta i el vice-president esportiu del club. A més, Vilanova ha anunciat que després de reunir-se amb els jugadors i amb els tècnics, han decidit no anar a disputar el partit de demà a Polònia, el primer de la pre-temporada. Tot seguit ha dit que aquest era ‘un cop duríssim’ per al Barça, però que el club sempre s’ha refet de les situacions difícils i que aquesta vegada ‘no serà una excepció’.

 

Vegeu l’entrevista feta a La Marató de TV3, en què Tito Vilanova explicava a final d’any passat a seva experiència amb la malaltia:

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any