Escaró es queixa de les panes continues de l’internet i telefon

  • Com ja ho vau llegir aquí mateix, a Escaró,= els veïns es troben moltes vegades sense servei telefònic ni internet, el que dificulta la seua vida, sobretot als comerciants ...>>
    Ds. 20 de juliol del 2013

VilaWeb
Redacció
20.07.2013 - 05:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els professionals del turisme d’Escaró estan molt enfadats ja que les continues panes de servei els fan perdre clients, sobretot ara que estem a l’estiu. Però no només ells, sinó que és tot el poble qui està molt enfadat amb la xarxa Orange (antiga France Telecom) per no posar solució a aquests problemes de xarxa.

Ja fa uns mesos que pateixen aquests talls , tant de línia telefònica com d’internet, i per això passen un munt de penúries per enviar un simple correu electrònic.

A més a més, s’afegeix a aquests problemes de comunicació  la dificultat de rebre pagaments mitjançant la carta bancària . Una altra dificultat, aquesta més greu, és la impossibilitat per la gent gran de tenir un servei de tele-vigilància en condicions, a causa de les constants avaries de la línia telefònica.

Segons el batlle, Francis Martinez , ja estan cansats de denunciar aquest fet a la companyia Orange, que malgrat les promeses encara no ha solucionat aquest problema.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any