La policia acorrala la manifestació contra la corrupció a València

  • Irromp al Centre Social Terra de València perseguint manifestants · 2.000 persones es manifesten a Barcelona contra el PP i CiU

VilaWeb
Redacció
18.07.2013 - 23:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les concentracions convocades contra la corrupció s’han fet aquest dijous en diverses ciutats entre les quals València i Barcelona, i també Madrid. A València, especialment, la policia ha vigilat molt de prop la marxa que agrupava uns centenars de persones i ha detingut un grup de manifestants. Una trentena de policies han entrat al Centre Social Terra, un dels locals més coneguts de l’esquerra en la ciutat, allunyat del lloc de la concentració. Davant la seu del PP la policia ha encerclat completament els manifestants i molts veïns han respost amb un repic d’atüells des dels balcons.

A Barcelona dos milers de persones s’han concentrat davant la delegació del govern espanyol i després han marxat a les seus de CiU i PP protestant contra la corrupció. Davant la seu popular s’han viscut moments de tensió quan els manifestants han desmuntat les tanques que havia posat la policia. La policia també ha ordenat desallotjar la seu de CiU quan la manifestació arribava al carrer Còrsega.

També hi ha hagut una concentració a Tarragona, davant la seu del Partit Popular.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any