Un mapa humà dels Països Catalans a Mallorca en suport de la cadena humana

  • L'ANC Mallorca i OCB preparen diverses accions de suport l'Onze de Setembre i la vigília

VilaWeb
Redacció
14.07.2013 - 09:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mallorca també formarà part de la cadena humana impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al Principat. A les iniciatives per estendre la Via Catalana al nord i al sud, s’hi ha d’afegir ara aquesta a les Illes: un cadena humana acabarà formant un mapa dels Països Catalans a Palma. L’acció es farà el 10 de setembre a les vuit del vespre a la plaça Major i l’estan preparant la branca mallorquina de l’ANC i l’Obra Cultural Balear.

Segons informa el portal Llibertat.cat, durant l’acte es llegirà un manifest que podran signar per tots els assistents, en el que s’exposarà la solidaritat de les Illes, com fa 300 anys, amb el Principat de Catalunya i el compromís amb la defensa de la nació sencera. ‘Teniu en compte que es tracta d’una acció que pot ser molt plena de simbolisme si aconseguim gent a bastament per omplir amb els seus cossos tot un immens mapa dels Països Catalans i una cadena humana enrevoltant la plaça’, expliquen els organitzadors.

L’acció es farà la vigília de l’Onze de Setembre perquè els organitzadors anuncien que una nombrosa delegació de mallorquins es desplaçarà al Principat per participar a la Via Catalana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any