Anuncien la creació d’una nova escola a Perpinyà

  • Un grup de professors i de pares d'alumnes , anuncien l'obertura de ' l'école des Sarments' a Perpinyà, el pròxim curs 2013-2014 ...>>
    Dm. 16 de juny del 2013

VilaWeb
Redacció
16.06.2013 - 05:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest grup de professors i pares d’alumnes, anuncien l’obertura d’aquesta nova escola al barri de la Porta d’Espanya. Afirmen que estan decebuts amb l’Educació Nacional i per això han decidit unir forces i obrir aquesta nova escola que correspon exactament a les seues idees i esperances. Per això serà una escola ‘hors-contrat ‘ (és a dir independent). L’equip pedagògic, doncs, no està obligat a seguir les recomanacions de l’Educació Nacional. Els diners provenen únicament de les quotes d’inscripció que paguen els pares (160 €uros al mes).

Els programes es centraran en les habilitats bàsiques (lectura, escriptura, aritmètica, coneixements generals) i seguiran mètodes d’ensenyament  molt més tradicionals.

En una escola ‘hors-contrat’ la direcció pot reclutar els professors de la seua tria. Per això en aquesta escola s’ha decidit que els seus professors formaran part dels decebuts de l’ensenyança actual i treballaran amb els pares d’alumnes que volen implicar-se, sovint fent feina de voluntariat. En les classes només hi haurà una dotzena d’alumnes.

Per més informació podeu visitar la web de l’escola des Sarments de Carcassona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any