Mas anunciarà un cop de timó imminent

  • El president presentarà demà en el consell executiu el full de ruta per a la legislatura

VilaWeb
Redacció
10.06.2013 - 08:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Artur Mas, presentarà demà dimarts al consell de govern i a la conferència de premsa posterior un nou full de ruta per al govern català, segons que han confirmat fonts de l’executiu a VilaWeb. D’aquesta manera, Mas vol recuperar així la iniciativa política i detallar les mesures econòmiques, socials i de transició nacional que el mes de gener va encarregar perquè fossin incloses en el pla de govern fins al 2016.

Els set àmbits d’actuació són la recuperació econòmica i creació d’ocupació; cohesió social; transició nacional i dret de decidir; sostenibilitat i estabilitat de les finances públiques; agilitat i transparència de l’administració; desenvolupament sostenible i la projecció exterior.

Segons La Vanguardia, Mas podria fer anuncis sorprenents, tot i que no en dóna detalls i es limita a apuntar que vol demostrar així que es pot governar alhora treballant per la consulta sobre la independència i lluitant contra la crisi econòmica. El diari també apunta que pren força la possibilitat de presentar i aprovar conjuntament els pressupostos del 2013, prorrogats, i els del 2014.

Aquest nou document de treball que Mas presentarà demà sense haver-ne traslladat el contingut als consellers és el resultat de l’encàrrec que el mateix president va fer al conseller de Presidència, Francesc Homs, a principis de gener i que va anomenar Pla de Govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any