El Cabanyal, obert de bat a bat

  • Comença el quinzè Cabanyal Portes Obertes, amb una llarga llista d'activitats programades

VilaWeb
Redacció
10.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Cabanyal torna a obrir les portes de les cases del barri en el quinzè Cabanyal Portes Obertes amb què la plataforma Salvem el Cabanyal exigeix la rehabilitació del barri sense destruir-lo. La iniciativa presenta una quinzena de projectes que inclouen arts plàstiques, fotografia, intervencions artístiques en espais públics, projeccions audiovisuals, curtmetratges, música, poesia i arquitectura. Tot es farà en cases particulars, sales, teatres, comerços i bars del barri. Les jornades comencen avui i s’allargaran fins el 20 de maig.

En l’organització d’aquesta agenda d’activitats hi han col·laborat veïns, creadors, associacions veïnals i culturals i editorials. 

Entre els projectes que formen part de la programació, hi ha cintes d’animació, projeccions d’audiovisuals sobre les façanes d’alguns dels edificis singulars del Cabanyal, intervencions artístiques en comerços i aparadors, art sonor, representacions teatrals. A més, es faran lectures de poemes, activitats de geocerca, projectes d’arquitectura sobre possibilitats d’intervencions i una presentació d’una selecció de projectes realitzats en aquests quinze anys de Cabanyal Portes Obertes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any