El representant de NNGG a Burjassot justifica l’assassinat de Guillem Agulló

  • Ho va fer en un piulet, que poc després va esborrar · També ha desactivat el compte de Twitter

VilaWeb
Redacció
13.04.2013 - 10:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana es commemoren els vint anys de l’assassinat del jove de Burjassot Guillem Agulló a mans d’un grup de nazis. Coincidint dijous amb l’aniversari, José Manuel Molins, representant a Burjassot de Nuevas Generaciones, les joventuts del PP, va justificar a través del seu compte de Twitter l’assassinat d’Agulló, i va comparar-lo amb una ‘baralla d’armes blanques’ en la qual ‘pot morir qualsevol dels contrincants’. La pluja de crítiques el va forçar a esborrar el comentari al cap d’una estona, tot i que encara és visible a Favstar. Finalment, va acabar desactivant el seu compte de Twitter.

Enmig de les crítiques, però, el regidor del PP a l’Ajuntament de Burjassot Maximiano Fernández va sortir en defensa de Molins, argumentant que el seu comentari s’emparava en la llibertat d’expressió: ‘El vostre sentit de la democràcia és un poc limitat. Llibertat d’expressió. Està clar que qui no pensa com vosaltres, el criminalitzeu’, va dir als que retreien a Molins la justificació de l’assassinat de Guillem Agulló.

Aquesta setmana Burjassot també ha estat notícia perquè el batlle Jordi Sebastià (Compromís), ha estat encausat per haver fet desmuntar una parada de la formació ultradretana España 2000. Al jutjat, però, també hi ha una denúncia de Sebastià per les amenaces rebudes a través d’una pàgina de Facebook que tenia el nom de ‘No volem un alcalde catalanista al nostre poble’. Arran de la denúncia, el jutjat d’instrucció número 6 de Paterna va obrir diligències a nou persones per possibles injúries i calúmnies a la xarxa. Entre els encausats, a més de membres de Coalició Valenciana i del delegat de Juventud Nacional a Burjassot, Alejandro Hernández. també hi ha membres del PP.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any