Amb Estelània, Arenys de Munt és la seu de la primera fira independentista

  • La Botiga de VilaWeb hi participa

VilaWeb
Redacció
06.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arenys de Munt és la seu de la primera edició d’Estelània, la primera fira independentista itinerant que suma projectes i productes del país, que té lloc avui a la plaça de l’Església del municipi del Maresme, on hi ha una gran afluència de visitants vinguts de diversos llocs del país. Durant la fira hi ha també actuacions i presentacions de llibres. Entre les dotze del migdia i les nou del vespre, es fan totes les activitats programades de l’edició d’enguany.

Estelània neix ‘amb la intenció de consolidar-se com la primera fira itinerant i continuada que recorrerà els principals municipis del territori català’ i compta amb el suport de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

En aquesta primera edició hi ha diverses activitats per nens i adults –sardanes, taller de castells, taller de fusta, jocs infantils, etc.– i més de 50 expositors de gastronomia, llibres, artesania i tota mena de productes independentistes, així com entitats com ANC, Catalunya diu prou, Ara o Mai, CADCI, Plataforma pel dret a decidir, Plataforma per la llengua, Dni.cat, Dóna la cara, Miquelets de Catalunya, la Coronela de Barcelona, Fent País i Motards Independentistes.

La Botiga de VilaWeb hi té una parada amb els seus productes i també es presenta el llibre del director de Vicent Partal ‘A un pam de la independència‘.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any